Zisk té nejlepší ceny při prodeji nemovitosti
14. 12. 2020

Zisk té nejlepší ceny při prodeji nemovitosti

Případová studie vašeho prodeje za vyšší cenu, než byla stanovena.


Prodej nemovitosti je věcí, která je pro prodejce i kupujícího často životním krokem a zaslouží si i náležitou pozornost. Prodej nemovitosti je pak záležitostí co se ceny i projevů zájmu týče někdy ošidnou až nevyzpytatelnou neznámou. Jako realitní expert a odborník vycházím z aktuálních čísel realitního trhu, z vlastních bohatých zkušeností i s odbornými cenovými raporty nejvěhlasnějších cenových map.


Do znění inzerátu připíši, že v případě vyššího zájmu dáte milý prodávající přednost vyšší nabídce.


Současná pohnutá doba je charakteristická tím, že i zaběhlé postupy v určování nabídkové ceny mohou někdy vykazovat jisté nepřesnosti a tím, že dnes poptávka převyšuje zásadně nabídku se zájem o nemovitost může
násobit.


Bude-li vyšší zájem o koupi Vaší nemovitosti, absolvuji prohlídky jen ve dvou dnech v půlhodinovém intervalu s tím, že každý ze zájemců dostane jednotnou informaci k možnosti
navýšení ceny.


V tuto chvíli nastává prostor pro realitního experta, který se schopen zajistit výběrové řízení vedoucí k dosažení té nejvyšší cenové nabídky. Tento krok si vyžaduje dokonalé smluvní zakotvení v realitní smlouvě s prodávajícím a naprosto transparentní pravidla zrcadlící za všech okolností čestný jednotný přístup ke všem zájemcům, kteří o získání nemovitosti projeví tak velký zájem, že jsou ochotni k jejímu získání cenu navýšit.


Vítěz výběrového řízení bude vyzván k okamžitému podpisu Dohody o složení rezervačního depozita a jeho neprodlené úhrady do depozitní úschovy. Neučiní-li tak ve stanoveném termínu, nastupuje druhý zájemce v pořadí.


Je ode mne otázkou cti zajistit prodávajícímu ty nejlepší podmínky prodeje od moderních technických vymožeností marketingu až po dosažení nejlepší ceny.


Jak vidíte, obstarat pro vás luxusní platební podmínky a zajištění a dosažení ceny, kterou jste ani ve snu neočekávali, není nemožné, ale s přispěním zkušeností profesionála naprosto splnitelné.

 

Jan Hrstka
Autor: Jan Hrstka

23 let zkušeností v oboru a ty nejmodernější techniky v prodeji nemovitostí.
Jsem zkrátka ta správná volba.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení