Návrat staronové realitní hvězdy – Elektronické aukce
30. 04. 2024

Návrat staronové realitní hvězdy – Elektronické aukce

Jsem realitní makléř specialista s 24 letou praxí a dnes bych Vám rád představil jedinečnou příležitost, jak dosáhnout maximální prodejní ceny Vaší nemovitosti. Víte, že správně zorganizovaná elektronická transparentní aukce může výrazně zvýšit zájem o Vaši nemovitost a tím i její konečnou cenu?

V České republice se aukce nemovitostí stává stále populárnějším způsobem prodeje. Díky dynamice aukce a konkurenci mezi zájemci můžeme často dosáhnout ceny, která výrazně převyšuje očekávání prodávajícího. A to vše s plným respektem k legislativě a zvyklostem našeho trhu.

Jako váš realitní makléř se postarám o kompletní organizaci aukce, od marketingové kampaně, přes právní servis, až po finální předání nemovitosti. Můj cíl je nejen maximalizovat prodejní cenu, ale také zajistit, aby celý proces byl pro Vás co nejpohodlnější a nejtransparentnější. 

Výsledek aukce vede nejen k maximální spokojenosti prodávajícího a ve většině případů i kupujících, kteří kvitují jistotu férového prodeje.

Chcete-li se dozvědět více o tom, jak můžeme společně dosáhnout nejlepší možné ceny za Vaši nemovitost, neváhejte mě kontaktovat. Rád se s Vámi setkám a proberu všechny možnosti, které pro Vás máme.

S pozdravem a úsměvem,

Jan Hrstka

     
2._verze

e-mail: jan.hrstka.hrstka@email.cz, info@janhrstka.cz 

web: https://janhrstka.cz

tel: +420 603 547 906

IČ: 725 95 990 

logo_new

Jan Hrstka
Autor: Jan Hrstka

23 let zkušeností v oboru a ty nejmodernější techniky v prodeji nemovitostí.
Jsem zkrátka ta správná volba.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení