Lockdown není stopka našich realitních služeb - naopak
08. 03. 2021

Lockdown není stopka našich realitních služeb - naopak

Dnešní složitá doba vyžaduje od nás realiťáků s velkým “R“ přístup, který vyjasní temno obav majitelů i zájemců. Jde nám o všeobecné dobro, zlepšení živostních podmínek nás všech a zachování všech bezpečnostních atributů.

Proto jsem se rozhodl přinést vám několik mých návodů k bezproblémové komunikaci v lockdownovém sevření při náboru prodeje nebo pronájmu a řešení bezkontaktních prohlídek. Trh funguje báječně – právě jsme rezervovali byt na Kamenném Vrchu v Ústí nad Labem za skvělou cenu 1.850.000 Kč do měsíce po zveřejnění.

Byla by škoda otálet s prodeji nebo pronájmy. Realitní kanceláře jsou sice pro veřejnost zavřeny – to však nebrání tomu, abychom věci, které je potřeba řešit, probrali telefonem, e-mailem, videohovorem nebo on-line setkáním.

Jak na bezpečný nábor nemovitosti?

Samozřejmě s respirátorem a vydenzifikováním a vyvětráním po provedení prací. Získáte-li ke mně důvěru – může se celá akce s focením, natáčením videa, snímáním virtuální prohlídky odbýt třeba i bez vaší přítomnosti – pochopitelně se zabezpečením vašich cenností. Ostatní se dá řešit online i s podpisem realitní smlouvy.

K odbourání zástupů prohlídkářů jsou tu nástroje, která nejsou u inzerátů ostatních subjektů často vidět. U mě je najdete v každé prezentaci. V první řadě dokonalé půdorysy dovedou zájemci prostorově představit nabízenou nemovitost. K přesné vizualizaci bez osobního kontaktu poslouží virtuální prohlídka nebo 3D scan nemovitosti. Videoprohlídkaprofesionální fotografie s použitím foto stagingu nebo home stagingu s oku lahodícími náhledy znásobí zájem o vaši nemovitost o desítky procent.
A kdyby někomu tento dokonalý online koncert nestačil, můžeme nabídnout prohlídku bez fyzické účasti zájemce s video přímým přenosem a zodpovězení všech otázek zájemce skrze telefonní hovor.

Lockdown není stopka našich obchodů, které se i v této složité době neočekávaně atomizují. Lockdown je nalézání těch nejbezpečnějších cest pro bezpečnost všech našich klientů při uskutečňování vašich přání.

Nové trendy v době pandemie

V současné době mohou realitní kanceláře a jejích makléři využít mnoha softwarových řešení, které nesmírně zjednoduší propagaci a prodej nemovitostí jak pro makléře, tak i pro kupující. Ti si například
mohou prohlédnout svůj nový domov ve virtuální realitě, aniž by museli opustit pohodlí svého obývacího pokoje.
Dříve byl tento způsob inzerce prodávaných nemovitostí vyhrazen pouze dražším nabídkám, nyní se s virtuálními prohlídkami běžně setkáváme i u levnějších nemovitostí, a dokonce i u nabídek pronájmů.
Klient realitní kancléře tak ušetří spoustu času. Během pár minut si může prohlédnout desítky bytů, což by v reálu nebylo možné.

Jan Hrstka
Autor: Jan Hrstka

23 let zkušeností v oboru a ty nejmodernější techniky v prodeji nemovitostí.
Jsem zkrátka ta správná volba.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení