Hra s emocí – kvalitní Home Staging.
08. 04. 2019

Hra s emocí – kvalitní Home Staging.

Někdy se jedná pro odborníka aranžéra o činnost nenáročnou bez větších nákladů, jindy je třeba jít do hloubky včetně malování, drobných oprav a repase zařízení. Tam už mohou být investice o něco náročnější.

Ať je to tak nebo tak, vždy se investovaný peníz mnohonásobně vrátí. Ale co je to vlastně Home Staging. Přišel ze zahraničí a jestliže přináší ovoce v desítkách zemí světa, bylo by naivní se domnívat, že se nám vyhne. Naštěstí si získává stále větší oblibu a skvěle při prodeji funguje.

Je to obor bytového designu zaměřený na úpravu nemovitosti před prodejen nebo pronájmem. Bytový designér upravuje nemovitost podle vkusu jejího vlastníka. Staging designer upravuje nemovitost tak, aby byla atraktivní pro co nejširší okruh lidí.

Cílem je pak vytvořit přitažlivý neutrální interiér. Zařízenou nemovitost je třeba rozvolnit, prosvítit, určit správné dispozice pro rozmístění nábytku a zbavit prostor přebytečných předmětů. Takto připravený interiér vyžaduje profesionální fotky pro inzerci.

U nezařízených nemovitostí je cílem ukázat zájemcům využitelnost prostoru pro hezký domov, který se jim koupí nemovitosti nabízí. Prázdné nemovitosti se logicky prodávají déle a za nižší cenu. Zájemci si nedovedou představit v prázdném prostoru svůj nadcházející spokojený útulný domov.

Proto tu je možnost zapůjčení některých zařizovacích předmětů a bytových doplňků tak, aby byt působil útulně po celou dobu prodeje. Květiny vdechnou bytu život a bytové doplňky poskytnou neutrálnímu designu trochu barvy a dodají na zajímavosti.

Fotografování je pro vás v ceně provize a náročné zákroky oprav, repase zjevných poškození a například malování můžete financovat až po ukončení prodeje.

Neváhejte mne kontaktovat ihned – chcete-li prodávat lépe, rychleji a za nejlepší cenu.

Jan Hrstka - Realitní poradce vždy na vaší straně. Telefonujte na 603 547 906 pište na e-mail: jan.hrstka.hrstka@email.cz a nebo navštivte můj web http://janhrstka.cz/ a v klidu si prohlédněte co vše vám mohu nabídnout.

Jan Hrstka
Autor: Jan Hrstka

23 let zkušeností v oboru a ty nejmodernější techniky v prodeji nemovitostí.
Jsem zkrátka ta správná volba.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení