Dopis prodávajícím
08. 04. 2019

Dopis prodávajícím

Co je home staging

Bytový designér upravuje nemovitost podle vkusu pouze majitele. Staging designer upravuje nemovitost tak, aby byla atraktivní pro co nejširší okruh lidí. Kvalitní home staging vytvořený odborníkem udělá úžasný první dojem. A když se aktivně zapojí i prodávající – může vzniknout honosné dílo, které překoná očekávání a rapidně zvýší cenové ambice nemovitosti.

Cenové rozpětí.

Návrh cenového rozpětí určený odborníky CEMAP vyloučí, aby nabídka byla nadhodnocena – tedy neprodejná, odsouzena ke zprofanování nebo podhodnocena – tedy rychle prodána a majitel je ochuzen o možnost vyššího příjmu.

PENB – neboli energetický štítek

Je nutno zajistit podle zákona před prodejem. Z povinnosti jsou vyňaty objekty do 50 m2, rekreační objekty a památky. U bytů je věc jiná – Společenství vlastníků si zpravidla nechává PENB bělat na celý dům – z důvodu rekonstrukcí apd. Nemá-li SVJ štítek může se nahradit vyúčtováním energií za tři roky a ušetří se náklady na jeho pořízení.

Další nástroje na zvýšení zájmu, zvýšení ceny a získání dokonalé představy zájemce o nabízeném.

Od profesionálních půdorysných schémat i 3D schémat, video prohlídky s komentářem, podmanivou hudbou a titulky a s profesionálním nafocením až po lahůdkové vychytávky ve formě virtuální prohlídky, 3D scanu nemovitosti ( tzv. procházení domečku pro panenky ), nasnímání objektu z výšky pomocí dronu. Dokonalost dokreslí už jenom založení vlastní domény pro webovou stránku jenom pro nabídku Vaší nemovitosti. Zde pak dokreslíme vše, co se do předchozí prezentace nevešlo.

A komu tuto „ hitparádu“ přehrajeme?

Lidé se vyžívají v internetovém prohlížení – tak proč jim to ve vrchovaté míře neposkytnout a podat jim dokonalý ucelený přehled o nabízeném a vybídnout tímto k okamžitému jednání - koupení.

Všechny tyto postupy nejenže zvýší zájem o nemovitost, ale ušetří čas za nadbytečné prohlídky, protože dokonalou prezentací přivedou pouze ty zájemce, kteří nepřijdou okukovat, ale kupovat. A v neposlední řadě jsou v součtu daleko levnější než by bylo zlevňování prodejní ceny nemovitosti.

Budete-li mít zájem, rád Vám pomohu a zmíněné nástroje k dosažení dobrého prodeje za nejvyšší cenu Vám osobně přiblížím a v případě dohody i zajistím. Jsem připraven kdykoliv za Vámi přejet a Vaši situaci a potřeby v klidu probrat a vyhledat ten pro Vás nejpříjemnější a nejvýhodnější postup. Neváhejte mne kontaktovat ihned – chcete-li prodávat lépe, rychleji a za nejlepší cenu.

Jan Hrstka - Realitní poradce vždy na vaší straně Telefonujte na 603 547 906 pište na e-mail: jan.hrstka.hrstka@email.cz a nebo navštivte můj web http://janhrstka.cz/ a v klidu si prohlédněte co vše vám mohu nabídnout.

Jan Hrstka
Autor: Jan Hrstka

23 let zkušeností v oboru a ty nejmodernější techniky v prodeji nemovitostí.
Jsem zkrátka ta správná volba.

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení